Plexiglas.nl breidt assortiment uit met Trespa® gevelplaten

Trespa® en Plexiglas.nl staan beide bekend om hun focus op kwaliteit. Het toevoegen van Trespa® aan het online assortiment van Plexiglas.nl was dan ook een logische keuze.

"Vanuit onze klantenservice merkten wij al geruime tijd een enorme vraag naar HPL platen en dan met name naar Trespa®. Trespa® is voor veel klanten een begrip", aldus André van Dijk, eigenaar van Plexiglas.nl. De klanten van de webshop variëren van zakelijke tot particuliere klanten, van grootschalige tot kleinschalige projecten, van architecten tot kunstenaars en van ervaren klussers tot hobbyisten. "Door de producten Trespa® Meteon® als Trespa® Izeon® aan te bieden aan onze diverse klantenkring, maken we het product nog toegankelijker voor een breed publiek", aldus André.

Het complete aanbod van Plexiglas.nl is een belangrijke factor. Bij Plexiglas.nl koop je niet alleen Trespa® gevelplaten, maar ook het benodigde bevestigingsmateriaal. Of je nu een compleet lijmsysteem voor gevelbekleding of schroeven voor een eenvoudig plaatje nodig hebt, bij Plexiglas.nl vind je alles onder één dak. Daarnaast beschikt Plexiglas.nl over een modern machinepark waarop de platen exact op maat kunnen worden gemaakt. Gaten boren, schuine zijden, afwijkende vormen: het kan allemaal. Zo kan de klant ervoor kiezen om een bijna kant-en-klare set te bestellen en is montage het enige wat nog rest.

Om de medewerkers van Plexiglas.nl te trainen op ons productassortiment heeft Trespa® een uitgebreide productpresentatie verzorgd. Zo zijn alle medewerkers, van klantenservice tot productie tot communicatie, op de hoogte van de belangrijkste kenmerken en waarden van Trespa®.

"De productpresentatie geeft ons de mogelijkheid om onze klanten uitgebreid van advies te voorzien. Dat begint natuurlijk al in onze webshop, maar ook onze klantenservice is op deze manier perfect op de hoogte", prijst technisch adviseur Dirk-Jan van Eldik. “Heeft een klant technisch advies nodig? Dan staan ook onze technische specialisten voor hen klaar. Bij Plexiglas.nl denken we mee met onze klanten en bieden we hen de beste oplossingen voor hun projecten”.

Meer info op plexiglas.nl